Anketa

Ali telefonirate med vožnjo?
 

Kdo je z nami?

Avtoelektrika Vodnik s.p. arrow GSM instalacije arrow instalacije Parrot arrow bluetooh prostorona instalacija Parrot MKi9200
bluetooh prostorona instalacija Parrot MKi9200 Print E-mail
Multipoint tehnologija, je novost v svetu avtoinstalacij,  PARROT MKi 9200 pa trenutno edina instalacija na trišu, ki podpira povezavo dveh telefonov hkrati. Istoasno tako lahko preklapljate med pogovori oz. klici dveh naprav, telefonov. 
 
Bluetooth instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9200Parrot MKi9200 je vgradni Bluetooth sistem za prostorono telefoniranje in poslušanje glasbe z 2,4“ visoko resolucijskim TFT barvnim zaslonom in priloenim daljinskim upravljalnikom s katerim upravljamo z vsemi funkcijami sistema in ga lahko pritrdimo na volan ali armaturno plošo.
 
Poleg standardnih telefonskih funkcij, sprejem, zavrnitev in zadranje klica, Parrot MKi9200 ponuja tudi napredne telefonske funkcije, kot so samodejna sinhronizacija imenika do 2000 kontaktov na telefon, povezava z do 5 telefoni, neodvisna glasovna prepoznava, govorna sinteza kontaktov v imeniku. Barvni TFT zaslon prikazuje imenik, podatke o klicatelju, podatke o telefonu in uporabnikove nastavitve. Za lajo uporabo so meniji in telefonski imenik tudi glasovno predvajani.

Bluetooh instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9200

Parrot MKi9200 poleg varnega telefoniranja omogoa tudi poslušanje glasbe. Opremljen z dodatnimi prikljuki je kompatibilen z mnogimi napravami, kot so: iPod, iPhone, USB spominski mediji, MP3 predvajalniki, ter mnogimi drugimi analognimi predvajalniki. S strani TFT ekrana je tudi bralec SDHC in SD spominskih kartic. TFT zaslon prikazuje seznam skladb skupaj z imenom izvajalca in naslovom pesmi in celo naslovnico albuma v kolikor je na voljo v iPodu, iPhonu ali na USB spominskem mediju, ter tako olajša navigacijo med posameznimi skladbami. Glasba je predvajana skozi zvoni sistem avtomobila in tako voznika ne prikrajša za uitke pri poslušanju glasbe.
 Bluetooh instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9200
 
 
Parrot MKi9200 z dvojnim mikrofonom, DSP-3 digitalnim procesiranjem zvoka, ki odstrani šume in hrup iz okolice in v avtomobilu ter predvajanjem pogovorov preko zvonega sistema v vozilu, poskrbi za najboljšo mono kakovost telefonskih pogovorov. Parrot MKi9200 vgradni Bluetooth sistem za prostorono telefoniranje je kompatibilen z vsemi znamkami vozil in deluje z vsemi telefoni.
 
< Prev

Izdelava in gostovanje 3 FIN d.o.o.

avtoelektrika, montaa xsenon, ksenon, alternator, akumulator, starter, gsm instalacije, mobilni telefoni, zaganja, zaganjaa