Anketa

Ali telefonirate med vožnjo?
 

Kdo je z nami?

Avtoelektrika Vodnik s.p. arrow GSM instalacije arrow instalacije Parrot arrow bluetooh prostorona instalacija Parrot MKi9100
bluetooh prostorona instalacija Parrot MKi9100 Print E-mail
Multipoint tehnologija, je novost v svetu avtoinstalacij,  PARROT MKi 9100 pa trenutno edina instalacija na trišu, ki podpira povezavo dveh telefonov hkrati. Istoasno tako lahko preklapljate med pogovori oz. klici dveh naprav, telefonov. 
 
Bluetooth instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9100Parrot MKi9100 je vgradni Bluetooth sistem za prostorono telefoniranje z OLED zaslonom.

Z daljinskim upravljalnikom upravljamo z vsemi funkcijami sistema in ga lahko pritrdimo na volan ali armaturno plošo.
 
Poleg standardnih telefonskih funkcij, sprejem, zavrnitev in zadranje klica, Parrot MKi9100 ponuja tudi napredne telefonske funkcije, kot so samodejna sinhronizacija imenika do 2000 kontaktov na telefon, povezava z do 5 telefoni, neodvisna glasovna prepoznava, govorna sinteza kontaktov v imeniku. OLED zaslon prikazuje kontakte, podatke klicatelja, podatke o telefonu in uporabnikove nastavitve. Za lajo uporabo so meniji in telefonski imenik tudi glasovno predvajani.

Bluetooh instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9100

Parrot MKi9100 poleg varnega telefoniranja omogoa tudi poslušanje glasbe. Opremljen z dodatnimi prikljuki je kompatibilen z mnogimi napravami, kot so: iPod, iPhone, USB spominski mediji, MP3 predvajalniki, ter mnogimi drugimi analognimi predvajalniki. OLED zaslon prikazuje seznam skladb skupaj z imenom izvajalca in naslovom pesmi in tako olajša navigacijo med posameznimi skladbami. Glasba je predvajana skozi zvoni sistem avtomobila in tako voznika ne prikrajša za uitke pri poslušanju glasbe.
 Bluetooh instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9100
 
 
Parrot MKi9100 z dvojnim mikrofonom, DSP-3 digitalnim procesiranjem zvoka, ki odstrani šume in hrup iz okolice in v avtomobilu in predvajanjem pogovorov preko zvonega sistema v vozilu, poskrbi najboljšo mono kakovost telefonskih pogovorov.

Parrot MKi9100 vgradni Bluetooth sistem za prostorono telefoniranje je kompatibilen z vsemi znamkami vozil in deluje z vsemi telefoni.
 
< Prev   Next >

Izdelava in gostovanje 3 FIN d.o.o.

avtoelektrika, montaa xsenon, ksenon, alternator, akumulator, starter, gsm instalacije, mobilni telefoni, zaganja, zaganjaa