Anketa

Ali telefonirate med vožnjo?
 

Kdo je z nami?

Avtoelektrika Vodnik s.p. arrow GSM instalacije arrow instalacije Parrot arrow MKi 9000
bluetooh prostorona instalacija Parrot MKi9000 Print E-mail
Multipoint tehnologija, je novost v svetu avtoinstalacij,  PARROT MKi 9000 pa trenutno edina instalacija na trišu, ki podpira povezavo dveh telefonov hkrati. Istoasno tako lahko preklapljate med pogovori oz. klici dveh naprav, telefonov. 
 
Bluetooth instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9000Parrot MKi9000 je vgradni Bluetooth sistem za prostorono telefoniranje, brez LCD zaslona.

Zaradi diskretnega dizajna se dobro poda vsaki notranjosti vozila. Z brezinim daljinskim upravljalnikom upravljamo z vsemi funkcijami sistema MKi9000 in ga lahko pritrdimo na volan ali pa kamorkoli na armaturno plošo.
 
Parrot MKi9000 je napreden sistem za prostorono telefoniranje, ki poleg standardnih funkcij, kot so sprejem, zadranje in zavrnitev klica, vkljuuje tudi napredne telefonske funkcije, kot so: avtomatska sinhronizacija imenika, do 2000 kontaktov na telefon, povezava z do 5 telefoni,  neodvisna glasovna prepoznava, govorna sinteza kontaktov v imeniku, glasovni meni tako, da ne potrebujete LCD zaslona.

Bluetooh instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9100

Parrot MKi9000 je poleg telefoniranju namenjen tudi poslušanju glasbe. Opremljen z dodatnimi prikljuki je kompatibilen z mnogimi napravami, kot so: iPod, iPhone, USB spominski mediji, MP3 predvajalniki, ter mnogimi drugimi analognimi predvajalniki. Glasba je predvajana skozi zvoni sistem avtomobila in tako voznika ne prikrajša za uitke pri poslušanju glasbe.

 Bluetooh instalacija za prostorono telefoniranje Parrot MK9000
 
 
Parrot MKi9000 z dvojnim mikrofonom, DSP-3 digitalnim procesiranjem zvoka, ki odstrani šume in hrup iz okolice in v avtomobilu in predvajanjem pogovorov preko zvonega sistema v vozilu, poskrbi najboljšo mono kakovost telefonskih pogovorov.

Parrot MKi9000 vgradni Bluetooth sistem za prostorono telefoniranje je kompatibilen z vsemi znamkami vozil in deluje z vsemi telefoni.
 
< Prev   Next >

Izdelava in gostovanje 3 FIN d.o.o.

avtoelektrika, montaa xsenon, ksenon, alternator, akumulator, starter, gsm instalacije, mobilni telefoni, zaganja, zaganjaa