Anketa

Ali telefonirate med vožnjo?
 

Kdo je z nami?

Avtoelektrika Vodnik s.p. arrow GSM instalacije arrow instalacije Parrot arrow MKi 9100
bluetooh prostoročna instalacija Parrot MKi9100 Print E-mail
Multipoint tehnologija, je novost v svetu avtoinstalacij,  PARROT MKi 9100 pa trenutno edina instalacija na tržišču, ki podpira povezavo dveh telefonov hkrati. Istočasno tako lahko preklapljate med pogovori oz. klici dveh naprav, telefonov. 
 
Bluetooth instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9100Parrot MKi9100 je vgradni Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje z OLED zaslonom.

Z daljinskim upravljalnikom upravljamo z vsemi funkcijami sistema in ga lahko pritrdimo na volan ali armaturno ploščo.
 
Poleg standardnih telefonskih funkcij, sprejem, zavrnitev in zadržanje klica, Parrot MKi9100 ponuja tudi napredne telefonske funkcije, kot so samodejna sinhronizacija imenika do 2000 kontaktov na telefon, povezava z do 5 telefoni, neodvisna glasovna prepoznava, govorna sinteza kontaktov v imeniku. OLED zaslon prikazuje kontakte, podatke klicatelja, podatke o telefonu in uporabnikove nastavitve. Za lažjo uporabo so meniji in telefonski imenik tudi glasovno predvajani.

Bluetooh instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9100

Parrot MKi9100 poleg varnega telefoniranja omogoča tudi poslušanje glasbe. Opremljen z dodatnimi priključki je kompatibilen z mnogimi napravami, kot so: iPod, iPhone, USB spominski mediji, MP3 predvajalniki, ter mnogimi drugimi analognimi predvajalniki. OLED zaslon prikazuje seznam skladb skupaj z imenom izvajalca in naslovom pesmi in tako olajša navigacijo med posameznimi skladbami. Glasba je predvajana skozi zvočni sistem avtomobila in tako voznika ne prikrajša za užitke pri poslušanju glasbe.
 Bluetooh instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9100
 
 
Parrot MKi9100 z dvojnim mikrofonom, DSP-3 digitalnim procesiranjem zvoka, ki odstrani šume in hrup iz okolice in v avtomobilu in predvajanjem pogovorov preko zvočnega sistema v vozilu, poskrbi najboljšo možno kakovost telefonskih pogovorov.

Parrot MKi9100 vgradni Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje je kompatibilen z vsemi znamkami vozil in deluje z vsemi telefoni.
 
< Prev   Next >

Izdelava in gostovanje 3 FIN d.o.o.

avtoelektrika, montaža xsenon, ksenon, alternator, akumulator, starter, gsm instalacije, mobilni telefoni, zaganjač, zaganjača